Christiane Mossin – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Copenhagen Summer University > Kurser > Frivillighedens Velfærdsstat > Christiane Mossin

Frivillighedens Velfærdsstat? - udviklingen i den tredje sektor og civilsamfundet

Christiane Mossin

Post doc

Københavns Universitet
Institut for Statskundskab
Øster Farigmagsgade 5
1353 København K

E-mail: cm (@) ifs.ku.dk
Telefon: +45 3533 3348

Christiane Mossin er post doc og ansat på Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Hun er uddannet i filosofi fra Københavns Universitet og erhvervede sin phD-grad på CBS.

Hendes aktuelle forskning omhandler forholdet mellem demokrati og civilsamfund og har som formål at skabe et grundlag for en diskussion af muligheden for en (re)vitalisering af civilsamfundets demokratiske potentiale. Heri indgår teoretiske overvejelser over forholdet mellem stat og civilsamfund, kollektiv organisering, kollektive drivkræfter, pluralisme, frihed og kritik, såvel som historiske og nutidsorienterede analyser af sammenhænge mellem civilsamfund og demokrati - eller mangel på sådanne - i Danmark. Hun deltager i projektet Civilsamfundet i statens skygge (CISTAS), finansieret af Carlsbergfondet og Kulturministeriet og ledet af Lars Bo Kaspersen og Liv Egholm Feldt.

Christiane har undervist/koordineret en lang række kurser på CBS, Københavns Universitet, Folkeuniversitetet og Den danske Scenekunstskole, navnlig med afsæt i spørgsmål vedrørende magt, demokrati, politik og religion, civilsamfund, det sociales natur, ideologi og æstetik.