Lars Bangert Struwe – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Copenhagen Summer University > Kurser > Strategi og Disruption > Lars Bangert Struwe

Strategi og Disruption - strategiudvikling i en usikker tid

Lars Bangert Struwe

Ph.d. og generalsekretær

Atlantsammenslutningen
Ryvangs Allé 1
2100 København Ø

E-mail: lars (@) atlant.dk
Telefon: 3059 1944

Lars Bangert Struwe er generalsekretær i Atlantsammenslutningen. Han har mere end ti års erfaring med ledelse i større statslige institutioner. Han har rådgivet om strategi i så forskellige institutioner som udenrigsministeriet, forsvarsministeriet og Rigsarkivet. Samtidigt har Lars undervist i strategi og policy-udvikling på Københavns Universitet, Forsvarsakademiet og Søværnets Officersskole. Han kombinerer således forskning i strategi med rådgivning og implementering af strategi.

Igennem flere år har Lars udviklet studiet af Megatrends baseret på videnskabelige metoder til forsvaret. Dette underviser og rådgiver han fortsat om.

Lars Bangert Struwe har igennem en årrække som forsker ved Center for Militære Studier og generalsekretær i Atlantsammenslutningen kommenteret bl.a. dansk strategi, international sikkerhedspolitik, cyber-security og -warfare, Arktis, militære operationer samt pirater.

Lars Bangert Struwe er cand. mag. i historie og statskundskab og ph.d. i historie og har bl.a. efteruddannet sig som arkivar og forskningsleder.

Lars Bangert Struwe har senest publiceret artikler om dansk diplomati i bogen ”Dansk diplomati - Klassiske træk og nye tendenser” (2014) og om den øverste ledelse af forsvaret i ”Læren af 1864. Krig, politik og stat i Danmark i 150 år” (2014).
I 2017 udgiver Lars Bangert Struwe en artikel om John F. Kennedys sikkerhedspolitiske rådgiver i en kommende bog om mændene omkring John F. Kennedy.

Læs mere på atlant.dk