Handelsbetingelser – Københavns Universitet

Copenhagen Summer University > Handelsbetingelser

Tilmeldings- og handelsbetingelser

Tilmelding og fortrydelse

Kurset fyldes op løbende (først til mølle). Sidste tilmeldingsfrist er mandag 31. maj 2018. Din tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb og kursusbeløbet kan ikke refunderes. Hvis en deltager er forhindret, kan en anden fra virksomheden deltage i stedet for uden ekstra omkostninger, forudsat at personen er kvalificeret. Københavns Universitet forbeholder sig ret til at aflyse et kursus, hvis der er for få tilmeldte.

Adgangskrav

Når du har tilmeldt dig elektronisk, vil du hurtigt modtage en bekræftelse på din tilmelding pr. e-mail. Du er hermed optaget på kurset, såfremt du opfylder adgangskravene. Det vil fremgå under de enkelte kurser, hvis der er særlige adgangskrav, som skal opfyldes ved tilmelding. Opfyldes de formelle adgangskrav ikke, er man først optaget, når man har modtaget et tilsagn om dispensation.

Pris

Priserne er ekskl. moms og inkl. forplejning og kursusmateriale.

Betaling

Faktura fremsendes til angivne virksomhedsadresse (eller specificerede faktureringsadresse). Betalingsbetingelserne er 14 dage netto fra fakturadato, med mindre andet er anført på fakturaen.

Dataopbevaring

Ved at acceptere handelsbetingelser giver du tilladelse til, at Copenhagen Summer University opbevarer dine stamdata. Disse bruges udelukkende til at komme i kontakt med dig omkring nuværende og fremtidige kurser og sende fysisk materiale til dig.

Kontakt

Evt. spørgsmål vedr. betingelserne kan rettes til tlf. 3533 3423 / e-mail: csu@adm.ku.dk 

Københavns Universitet tager forbehold for trykfejl.