FN's 17 verdensmål – strategiske muligheder og praktisk implementering

Steen Hildebrandt

Professor emeritus

Aarhus Universitet
Institut for Virksomhedsledelse
Bartholins Allé 10
8000 Aarhus C.

Kontakt: shi@steenhildebrandt.dk
Steen Hildebrandt er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation ved Århus Universitet. Fra 2014 er han adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi ved Handelshøjskolen i København. Fra 2015 er han adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er uddannet cand. merc. (1968) i erhvervsøkonomi, operationsanalyse og organisationsteori og ph.d. (1976) på en afhandling om implementering af styringsmodeller. Han har forsket i ledelses- og organisationsteori, styringsmodeller og deres implementering, kvalitetsledelse, lærende organisationer, forandringsledelse mm. Steen Arbejder nu med bæredygtighed, resiliens og lederskab. Han Har modtaget flere priser for sin forskning og formidling, herunder NOAK-orisen fra Den nordiske arbejdsgruppe for globale klimaforhandlinger, Hede Nielsen-prisen og Passionsprisen. I 2010 blev Steen Hildebrandt valgt til Danmarks bedste foredragsholder inden for området: Ledelse. I ti år blev han valgt til årets bedste MBA-underviser.

Steen Hildebrandt er medstifter af konsulentvirksomheden Ankerhus A/S, Århus (1985). I 2004 medstifter af rådgivningsvirksomheden Hildebrandt & Brandi P/S, Århus og København. Derudover har han i en årrække været fagredaktør på dagbladet Børsen.

Steen Hildebrandt er desuden foredragsholder, forfatter, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere virksomheder, foreninger mm. Han har tidligere været vismand i Det nationale Kompetenceråd.

Steen har skrevet, redigeret og bidraget til mere end fire hundrede bøger om organisation, ledelse og samfundsforhold, senest: Astronautens blik (2016), Forlag: Jensen & Dalgaard. Bæredygtig Global Udvikling (2016), Forlag: Jurist- og Økonomforbundets Forlag. Vækst og bæredygtighed (2014), Forlag: Libris Medie.