Kunsten at lede - Coaching, Kierkegaard og Lederskab

Reinhard Stelter

Professor

Københavns Universitet
Coaching Psychology Unit
Institut for Idræt og Ernæring
Nørre Alle 55, stuen
2200 København N

E-mail: rstelter@nexs.ku.dk
Telefon: 3532 0866

Reinhard Stelter er professor, sektionsleder og leder af Coaching Psychology Unit på Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet. Hans primære forsknings- og undervisningsområder er psykologi, coaching, læring og ledelse. Han har en ph.d. i psykologi og er akkrediteret coachingpsykolog med stor praksiserfaring.

Reinhard er medlem af et stort antal videnskabelige råd, blandt andet er han æres-vicepræsident ved International Society for Coaching Psychology, et internationalt professionsnetværk af coachingpsykologer, og medlem af Scientific Advisory Board, Institute of Coaching ved Harvard Medical School og invited speaker på en lang række internationale konferencer og seminarer.

Reinhard har stor undervisningserfaring og står blandt andet bag foredragsrækken Coaching - Forskning og Praksis, et brobyggende initiativ mellem de to områder. Han underviser desuden i personligt lederskab og dialogisk coaching på Master of Public Governance, en fælles uddannelse af Copenhagen Business School og Københavns Universitet.

Reinhard har udgivet en lang række videnskabelige artikler og bøger om coaching og idrætspsykologi, bl.a. bestselleren "Coaching - læring og udvikling" (Dansk Psykologisk Forlag). Hans nye bog "Tredje generations coaching - en guide til narrativ-samskabende teori og praksis" er grundbog på kurset. Han er i gang med en nye bog
”Kunsten at dvæle i dialogen”.

Link til egen hjemmeside: Reinhard Stelter

Se Reinhards CV her

Aktuelle indlæg:

Ståsteder findes i mødet med den anden

Læs debatindlæg af Reinhard Stelter i Kristeligt Dagblad 19. oktober 2016. Link til artikel