Kjetil Sandvik – Københavns Universitet

Strategisk Kommunikation på tværs af medier

Kjetil Sandvik

Lektor

Københavns Universitet
Institut for Medier, Erkendelse og Formidling
Afdeling for Film- og Medievidenskab
Njalsgade 80, 17.2.17
2300 København S

E-mail: sandvik@hum.ku.dk
Mobil: 2494 4770

Kjetil Sandvik er lektor ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling ved Københavns Universitet. Hans primære forsknings- og fagudviklingsområde er strategisk tværmedial kommunikation og især hvordan fortællingen som formidlings-format sætter sig igennem indenfor felter som branding, corporate storytelling, markedsføring, journalistik og human resource management. Hans seneste forskning fokuserer på anvendelse af medier i en tværmedial kontekst og han har i den forbindelse være leder af forskningsprojektet Meaning Across Media – cross media communication and co-creation (2012-2015).

Kjetil er en erfaren underviser og aktiv foredragsholder og har blandt andet optrådt som taler på en række nordiske kommunikationskonferencer. Han er uddannelseskoordinator for masteruddannelsen i Cross Media Communication på Københavns Universitet.

Kjetil har desuden bidraget til en lang række videnskabelige bøger og tidsskrifter. Hans seneste publikation af interesse for kurset er "Museums, digital media and a perpetual beta way of communicating".

Se Kjetil Sandviks fulde CV