Sagt om kurserne

"Jeg vil gerne sige 1000 tak for et virkelig godt kursus! Der går nok lidt, inden jeg får fordøjet det hele [...], det har været virkelig godt at blive klædt på ”indholdsmæssigt” til at bære budskaber videre og komme til at arbejde med det i praksis. Og en stor fornøjelse at høre de bedste på områderne, formidle deres viden. Det gør virkelig en forskel."
Deltager på FN's 17 Verdensmål 2019

"En kæmpe tak til alle de meget imødekommende mennesker som stod klar til at hjælpe ved ankomst og under kursus." Kasper Pihl Jørgensen, SSP Konsulent, Helsingør Kommune, Kriminalprævention 2019

"En stor tak. Det var solidt forskningsviden formuleret let og tilgængeligt. De er desuden af højt pædagogisk niveau – hvilke ikke er en selvfølge på universitetet. Koblingen mellem teori og praksis gør, at det uden tvivl kan bruges til at løfte min opgavevaretagelse på kontoret." 
Clemens Ø. Etzerodt, Konsulent, Danske Regioner, Den Danske Model 2019

”Super interessant, velopbygget kursus. Godt med strukturen med 5 på hinanden efterfølgende dage. Dejligt at være i et fagligt, kompetent miljø. Dygtige undervisere, der spiller godt sammen”
Pia Ahlers, Chefkonsulent, Yngre Læger om kurset Adfærdsøkonomi og Psykologiske valg - bagom Menneskelig Irrationalitet og Nudging, 2018.

”Kurset har givet mig en meget større forståelse for de mange forskellige aspekter og tilgange til kriminalpræventivt arbejde. Jeg har fået mange input til, hvad jeg kan gøre i mit daglige arbejde, som hvad jeg skal være mere forsigtig med”
Peter Flannum-Larsen, Politikommissær, Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi om kurset Kriminalprævention - Evidensbaseret Forebyggelse af Risikoadfærd, 2018.